Slide

Helsinki

Helsingissä Kandelan terapiapalveluita tuottaa Loisto setlementti ry, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys. Teemme pääkaupunkiseudulla sosiaalista nuorisotyötä, joka tarkoittaa alle 29-vuotiaiden lasten ja nuorten sosiaalista vahvistamista ja elämänhallinnan tukemista.

Tavoitteenamme on edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta sekä olla luomassa moniäänistä maailmaa, jossa jokainen voi toteutua täydesti. Yhdistyksemme on pioneeri sukupuolisensitiivisessä työssä Suomessa ja perustimme Suomen ensimmäisen Tyttöjen Talon Helsinkiin vuonna 1999. Tyttöjen Talojen ja Poikien Talo -toiminnan lisäksi erityistä kohdennettua toimintaamme ovat mm. seksuaaliväkivaltatyö, seksuaaliterveystyö, kunniakäsityksiin ja -konflikteihin liittyvä työ sekä Silmu-toiminta, joka antaa tukea nuoreen vanhemmuuteen.

Lisäksi toteutamme alueellista sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä jalkautuvaa työtä, työpajatoimintaa ja tarjoamme nuorille yhteisöllisiä tukiasumispalveluita.  Psykoterapiapalveluita tarjoamme 16-28-vuotiaille nuorille. Psykoterapeuttimme ovat Valviran laillistamia ja Kelan hyväksymiä ammattihenkilöitä.

Lue lisää: loistosetlementti.fi