Slide

Oulu

Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Vuolle Palvelut tuottaa vastuullisia vaikuttavia omistajayhdistyksen osaamista ja työmuotoja tukevia ja niitä hyödyntäviä sosiaali- ja terveyspalveluita. Kandela Oululla/Vuolle palveluilla on voimassa olevat sopimukset Pohteen ja Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapiapalveluiden tuottamisesta. Psykoterapiasuuntaukset Kandelassa ovat psykodynaaminen, kognitiivinen ja traumapsykoterapia.

Vuolle Palveluiden toiminta pohjautuu setlementtiarvoihin, joita ovat yhteisöllisyyden voimistavaan vaikutukseen uskominen, yksilön kunnioittaminen kaikissa tilanteissa sekä moninaisuuden arvostaminen.

Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle konsernia. Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti- ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys, jonka monipuoliset toimintamuodot tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen, ihmisyyteen kasvamiseen ja elämänhallintaan. Laaja toimintamme koskettaa vuosittain jopa 15 000 oululaista, joista jokaisella on oma uniikki tarinansa. Toimintamme koostuu kolmesta osa-alueesta, joita ovat yleissivistävää koulutusta ja erilaisia kulttuuri- ja harrastusopintoja tarjoava Vuolteen opisto, yksilön voimavaroja vahvistavia palveluita ja toimintaa erilaisille ihmisryhmille tarjoava Vuolteen Hyvinvointipalvelut sekä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalvelut.

Lue lisää: vuolleoulu.fi