Slide

Palvelut

Työyhteisöpalvelut

Työnohjaus

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä.

Lue lisää

Muut palvelut

TRE-menetelmä on luonnollinen, nopeasti vaikuttava kehollinen palautumismenetelmä stressin ja jännitysten aiheuttamaan kuormittuneisuuteen. Se perustuu kehon luontaiseen kykyyn palautua ylikuormitustiloista lihasvärinällä ja tärinällä. Palautumisrefleksi aktivoituu harjoituksessa lonkankoukistajista ja hakeutuu harjoittelutoistojen myötä kehon eri kireyksiin. Elimistö purkaa kuormitusta lihaksistosta ja lihaskalvoista sekä palauttaa hermostoa ja aivoja normaalitilaansa.

EMDR-terapia antaa sinulle mahdollisuuden vaikeiden kokemusten ja nykyisyyttä häiritsevien muistojen työstämiseen. Menetelmän käyttö voi merkittävästi nopeuttaa traumaattisesta tapahtumasta toipumista ja vähentää kokemaasi stressiä menneisyyden tapahtumista. Sinulle tulee realistisempi näkemys menneisyyden tapahtumasta, ja voit levollisemmin ajatella tapahtunutta yhtenä osana elämänhistoriaasi. Muutokset tapahtuvat mielikuvissa, tunteissa, kehossa ja uskomuksissa

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on seksuaalisuuteen liittyvää neuvontaa, tiedon jakamista ja ohjausta. Seksuaalineuvonnan tarkoituksena on tarjota tilaisuus keskustella seksuaalisuuteen, seksiin, sukupuolisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa, sekä yhdessä asiakkaan kanssa pohtia ratkaisuja mahdolliseen ongelmaan.

Lue lisää