Slide

Ajanvaraus Oulu

Voit varata ajan Kandela Oulun terapiapalveluihin

suoraan asiantuntijoiltamme sähköpostitse.

 

Mikäli tarvitset apua asiantuntijan valinnassa voit olla yhteydessä infooulu@kandela.fi

Peruutusehdot löydät sivun alareunasta.

Tarjoamamme terapiamuodot lyhyesti

Yksilöpsykoterapia

Psykoterapian tavoitteena on poistaa tai lievittää psyykkisiä häiriöitä ja niihin liittyvää kärsimystä, tukea psyykkistä kasvua ja kehitystä sekä lisätä henkilön valmiuksia ratkaista ongelmia itse.

Vanhempainohjaus

Vanhempien ohjauskäynneillä voidaan käsitellä laajasti vanhemmuuteen liittyviä kysymyksiä, kuten mm; vanhemman oma jaksaminen, kasvatukselliset haasteet tai lapsen ja nuoren kasvuun sekä kehitykseen liittyvät kysymykset.

Pari- ja perheterapia

Pari- ja perheterapian tavoitteena on auttaa pariskuntia ja perheitä löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisukeinoja erilaisiin haasteisiin ja vaikeuksiin, joita voivat olla esimerkiksi uskottomuus, erotilanteet, vuorovaikutusongelmat, seksuaalisuuteen liittyvät haasteet sekä työ- ja perhe-elämän yhteensovittamisen haasteet.

Kognitiivinen lyhytterapia

Kognitiivisessa lyhytterapiassa tapaamisia on yleensä 4-20 kertaa, joissa keskitytään muutamaan asiaan, jotka asiakas valitsee. Terapeuttisen keskusteluavun tavoitteena on saavuttaa asetetut tavoitteet siten, että asiakas toimii aktiivisessa roolissa yhdessä terapeutin kanssa.

Taideterapiat

Taideterapia on taiteellista itseilmaisua hyödyntävä terapiamuoto. Välineenä voidaan käyttää monia taiteen muotoja kuten musiikkia, tanssia, teatteria ja kuvataiteita.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeisessä terapiassa korostetaan yksilön voimavaroja ja terapian pääpaino on nykyisyyden ja tulevaisuuden käsittelyssä menneisyyden sijaan.

Tuki- ja kriisikäynti

Voit varata tuki- ja kriisikäynnin matalalla kynnyksellä elämän haastekohtiin ja erilaisiin psyykkisiin ongelmiin joko lyhyt- tai pitkäkestoisesti.

Coaching

Life Coach -valmennuksessa selvität mukavalla ja helpolla tavalla kuka sinä olet ja mitä elämältäsi haluat. Erilaisten kysymysten ja mielenkiintoisten harjoitusten avulla sinä tulet itse oivaltamaan olennaisen.

Lue lisää palveluistamme

Kandela Oulu peruutusehdot

Varaamasi aika terapiaan on varattu juuri Sinulle. Esteen sattuessa peru aikasi 24 tuntia ennen varatun ajan alkua. Kela ei korvaa peruuntuneita käyntejä.

Voit peruuttaa ajan 24 tuntia etukäteen linkistä, joka on tullut varausvahvistuksen mukaan sähköpostiisi. Lisätietoja saat infooulu@kandela.fi.

Peruuttamattomat ja myöhässä perutut ajat veloitamme täysimääräisesti pois lukien sairaustapaukset. Terapiatapaamisia voidaan toteuttaa myös etävastaanottona lievissä sairaustapauksissa tai jos olet estynyt tulemasta vastaanotolle.

Käynnissä olevien hoitosuhteiden osalta ole yhteydessä peruutustilanteissa suoraan asiantuntijaan.