Slide

Tampere

Tampereella Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy. Yhtiö on Setlementti Tampere ry:n perustama ja 100% omistama. Yhtiö tuottaa terapia- ja työyhteisöpalvelujen lisäksi tukiasumista Hervannassa Lindforsinkadun asumisyhteisössä. Setlementtiarvojen mukaisen liiketoiminnan tuotolla rahoitetaan yhdistyksen toimintaa ja erilaisia työmuotoja: ihmisten tukemista vaikeissa elämäntilanteissa, yhteisötyötä ja kansalaistoimintaa.

Setlementti Tampere ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistyksen ydintä on sosiaalinen työ, joka tukee ihmisten arkea ja kutsuu heitä yhteiseen kanssakäymiseen. Kohtaamme ihmiset kunnioittavasti uskoen heidän omiin voimavaroihinsa. Toimimme paikallisesti ja yhteisöllisesti vahvistaen ihmisten osallisuutta ja mahdollisuuksia vaikuttaa omaan elämäänsä. Edistämme oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Setlementti Tampere ry syntyi 2016, kun Setlementtiyhdistys Naapuri ry (1994) ja OmaPolku ry (2003) yhdistyivät. Yhdistyksessä työskentelee yli 75 osa- tai kokoaikaista työntekijää ja noin 200 vapaaehtoista. Työ tavoittaa tuhansia ihmisiä vuosittain. Yhdistys on monialajärjestö, johon on kertynyt 25 vuoden ajalta tietoa ja kokemusta erilaisista ihmiselämän kriiseistä ja auttamisen tavoista.

Yhteydenotot infotampere@kandela.fi tai suoraan työntekijään.
Työntekijöiden sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@kandela.fi

tai lue lisää:
Kotisivut
Facebook