Slide

Erityistä osaamisalaani on työyhteisökehittäminen, jota voi hyödyntää esim. erilaisissa työyhteisön muutostilanteissa. Minulla on kokemusta niin yksittäisten kehittämispäivien fasilitoinnista kuin konsulttina työskentelystä pitkäjänteisissä kehittämisprosesseissa. Olen toiminut työnohjaajana yksilöille ja ryhmille.

Viimeiset 20 vuotta olen työskennellyt sosiaalialalla: asiakastyössä kunnan sosiaalityöntekijänä, asiantuntijana kehittämistehtävissä ja v. 2014 alkaen johtamistehtävissä kansalaisjärjestössä.


Peruskoulutukseltani olen YTM ja sosiaalityöntekijä (Valviran rekisterissä 25006126673). Olen suorittanut lastensuojelun erikoistumisopinnot ja perehtynyt työ- ja organisaatiopsykologiaan. Opiskelin työnohjaajaksi ja prosessikonsultiksi 2011-2014 Turun yliopiston Brahea-keskuksessa Anna-Maija Immaisin vetämässä monitieteisessä koulutusohjelmassa.

Perusfilosofiani on ratkaisukeskeinen: jos jokin toimii, jatka sitä ja jos jokin ei toimi, kokeile jotain uutta. Pyrin työssäni arvostavaan kohtaamiseen ja avoimeen dialogiin, jossa ongelmia ei lakaista maton alle.


Ota yhteyttä:
Sähköpostilla: mervi.janhunen-ruusuvuori@kandela.fi
Puhelimitse: 050 439 0535