Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan psykoterapiaa yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa Vuolle Setlementin ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yhteisöä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen, jolle humaanilta pohjalta tehtävä terapiatyö on lähellä sydäntä ja arvomaailmaa.

Kandelassa tarjoamme terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä niin nuorille, aikuisille ja perheille. Palvelut ovat saatavilla myös etäyhteyden kautta. Arvomme pohjautuvat valtakunnalliseen setlementtiliikkeeseen, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton kansalaisliike. Kannustamme ja tuemme ihmistä löytämään omat voimavaransa sekä tuemme ihmisten hyvää elämää heidän kaikissa elämäntilanteissaan.

Kandela perustettiin vuonna 2020 kolmen Setlementin toimesta ja toimintaa on kolmella paikkakunnalla Oulussa, Helsingissä sekä Tampereella. Oulussa palvelua tuottaa Vuolle Palvelut Oy, joka on osa Vuolle Setlementti konsernia. Vuolle Setlementti ry. on vuonna 1944 perustettu oululainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö, joka työllistää noin 300 henkilöä koko- ja osa-aikaisesti Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme yksilöpsykoterapiatyön ammattilaista. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä sekä kehittämään arvopohjaista liiketoimintaamme. Saat työhösi laajaa tukea myös Vuolle konsernin tukipalveluista sekä muilta oman alansa huippuosaajilta. Meillä voit työskennellä joko palkkasuhteessa tai toiminimisopimuksella. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta. Edellytämme tehtävään hakevilta yksilöpsykoterapeutin tutkintoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen, joustavan ja merkityksellisen työn osana nelihenkistä tiimiä sekä paikallista ja valtakunnallista ammatillista yhteisöä.
Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme palkkasuhteessa sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan
  • Työnohjausta, koulutusta ja ammatillista tukea
  • uudet, viihtyisät ja kalustetut työtilat lähellä Oulun keskustaa Heinäpäässä
  • asianmukaiset työvälineet ja tuki niiden käyttöön (puhelin, tietokone, asiakashallintajärjestelmät)
  • kattavan työterveyshuollon
  • lomat, lomakorvaukset sekä sairausajan palkan työehtosopimuksen mukaan
  • ePassi kulttuuri- ja liikuntaedun 250 €/vuosi
  • konsernin yhteiset työhyvinvointipäivät, koulutukset ja juhlat
  • mahdollisuuden osallistua maksutta Vuolteen kansalaisopiston kursseille

Konsernin hallinto hoitaa kaikki laskutuksiin ja kela-asioihin liittyvät asiat, jolloin voit keskittyä vain ydinosaamiseesi. Saat työhösi myös johtavan psykoterapeutin tuen sekä säännölliset tiimikokoukset. Vuolle Palveluilla on sopimus Kelan vaativaan lääkinnälliseen kuntoukseen ja olemme yksi palveluntuottaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Kirsi Mäntyniemi puhelimitse p. 040 500 7928; 29.5. kello 10.00-11.00 tai 6.6 kello 12.00-13.00 sekä sähköpostitse kirsi.mantyniemi@kandela.fi

TAI toimitusjohtaja Jussi Kemppainen puhelimitse p. 040 527 2898; pe 31.5. kello 14.00 – 15.00 ja 6.6. kello 10.00 – 11.00 sekä sähköpostitse jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 7.6.2024 mennessä osoitteeseen jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi.