Slide

Psykoterapeutti, haluatko olla osa yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivaa yritystä, jonka tavoite on edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta? Meillä Kandelassa voit keskittyä psykoterapiatyön tekemiseen ja me hoidamme työtäsi tukevat puitteet. Tarjoamme viihtyisien Helsingin Hämeentiellä sijaitsevien työtilojen lisäksi mahdollisuuden yhteiseen virkistäytymiseen ja kehittymiseen. Yhteisömme on ammattitaitoinen, avoin ja ihmisläheinen.

Sinulla on mahdollisuus tehdä psykoterapiatyötä toiminimiyrittäjänä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti tai työsuhteessa.

Odotamme sinulta:

  • Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta (yksilöpsykoterapia)
  • Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen
  • Sitoutumista setlementtiarvoihin

Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä Kandelan toiminta on voittoa tavoittelematonta. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Loisto setlementti (Helsinki), Setlementti Tampere ja Vuolle Setlementti (Oulu). Nimi Kandela tarkoittaa valon voimakkuutta.

Otathan yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse:

Päivi Korkeala, johtava psykoterapeutti, p. 050 337 4772 / paivi.korkeala@loistosetlementti.fi

www.kandela.fi
www.loistosetlementti.fi

Työsuhteissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.