Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen, jolle humaanilta pohjalta tehtävä terapiatyö on lähellä sydäntä ja arvomaailmaa.

Kandelan palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa psykoterapiaa, pari- ja perheterapiaa, tuki- ja kriisikäyntejä sekä työyhteisöpalveluita. Palvelut ovat saatavilla myös etäyhteyden kautta. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Oulun keskustassa Hallituskadulla.

Kandelan toiminta tulee laajentumaan alkuvuodesta 2022, kun saamme uudet upeat lisätyötilat Oulun Heinäpäähän valmistuvasta Vuolle-talosta. Laajentumisen myötä etsimme nyt joukkoomme lisää psykoterapiatyön ammattilaisia. Haemme tällä hetkellä yhtä yksilöpsykoterapeuttia loppuvuodelle 2021 ja alkuvuodesta 2022 uusien toimitilojen myötä voimme tarjota töitä neljälle uudelle yksilöpsykoterapeutille. Olisitko sinä yksi uusista kandelalaisista?

Terapia- ja työyhteisöpalveluiden tarve kasvaa koko ajan. Tätä haastetta purkamaan kolme setlementtiä; Vuolle Setlementti, Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti päättivät perustaa yhteisen, valtakunnallisen terapia- ja työyhteisöpalveluyhtiön syksyllä 2020. Syntyi Kandela; ihmisläheisten setlementtiarvojen pohjalta toimiva yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä niin nuorille, aikuisille, pareille, perheille kuin ryhmillekin. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä kaikki Kandelan toiminnan voitto ohjautuu takaisin setlementtityöhön.

Oulussa palvelua tuottaa Vuolle Palvelut Oy, joka on osa Vuolle Setlementti konsernia. Vuolle Setlementti ry. on 77-vuotias, oululainen yleishyödyllinen kansalaisjärjestö. Vuolteen toiminta koostuu neljästä osa-alueesta, joita ovat: yleissivistävää koulutusta tarjoava Vuolteen opisto, yksilön voimavaroja vahvistavia palveluita tarjoava Hyvinvointipalvelut, Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte sekä terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava Kandela terapiapalvelut.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn osana valtakunnallista ammatillista yhteisöä. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, kannustavan provisiolisän, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Tämän lisäksi tuemme sinua ammatillisesti työnohjauksella, omaehtoisilla koulutuksilla sekä monipuolisella työyhteisötoiminnalla. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä sekä kehittämään arvopohjaista liiketoimintaamme. Saat työhösi laajaa tukea myös Vuolle konsernin tukipalveluista sekä muilta oman alansa huippuosaajilta.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Mari Suorsa puhelimitse,
p. 044 7826 390, 9.11. klo 10-12, 3.12. klo 10-12.
Tiedustelut muina aikoina sähköpostitse mari.suorsa@kandela.fi

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.12.2021 mennessä osoitteeseen mari.suorsa@kandela.fi