Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme viittä yksilöpsykoterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalvelujen Oulun toimipisteeseen. Pääset osaksi lämmintä ja aitoa työyhteisöämme, jonka lisäksi tarjoamme työsi tueksi työnohjausta, koulutusta ja monipuolista työyhteisötoimintaa. Kehitämme uusia palveluja terapiatyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa.

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Yhtiön taustalla toimivat kolme Setlementtiä: Vuolle Setlementti (Oulu), Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti (Helsinki), joilla on pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olevien ihmisten auttamisesta. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä, kaikki Kandelan taloudelliset voitot käytetään laadukkaiden, asiakkaiden hyvinvointia parantavien palveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen.

Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy, joka on osa Vuolle Setlementtiä.

Vuolteen palvelualueet muodostuvat neljästä kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut, nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut sekä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalvelut. Laaja toimintamme koskettaa vuosittain jopa 15 000 oululaista. Meidät tunnetaan opistopalveluiden lisäksi monipuolisista hyvinvointipalveluista. Osana niitä palvelemme mm. rikoksen uhreja ja tekijöitäkin, saatat hyvin tuntea meidät myös Tyttöjen ja Poikien Talojen toiminnasta.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Kandela Oulun johtava psykoterapeutti Mari Suorsa sähköpostitse tai puhelimitse p. 044 782 6390. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mari.suorsa@kandela.fi.