Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme kahta yksilöpsykoterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalvelujen Oulun toimipisteeseen. Pääset osaksi lämmintä ja aitoa työyhteisöämme, jonka lisäksi tarjoamme työsi tueksi työnohjausta, koulutusta ja monipuolista työyhteisötoimintaa. Kehitämme uusia palveluja terapiatyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa.

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Yhtiön taustalla toimivat kolme Setlementtiä: Vuolle Setlementti (Oulu), Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti (Helsinki), joilla on pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisissa haastavissa elämäntilanteissa olevien ihmisten auttamisesta.

Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Vuolle Palveluiden toiminta pohjautuu setlementtiarvoihin, joita ovat yhteisöllisyyden voimistavaan vaikutukseen uskominen, yksilön kunnioittaminen kaikissa tilanteissa sekä moninaisuuden arvostaminen. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä kaikki toiminnan voitto ohjautuu takaisin setlementtityöhön.

Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle Setlementtiä, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen kirsi.mantyniemi-sipila@kandela.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Kirsi Mäntyniemi-Sipilä sähköpostitse tai puhelimitse p. 040 500 7928.