Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme yksilöpsykoterapeutteja (eri suuntauksilla) osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin. Kandelassa voit työskennellä palkkasuhteessa tai toiminimellä. Meillä voit keskittyä psykoterapiatyön tekemiseen, sillä me hoidamme sinulle viihtyisän työtilan ja tarvittavat työvälineet. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme terapeuteillemme mm. työnohjausta, koulutusta sekä monipuolista työyhteisötoimintaa.

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme tahtotilaa; että jokaisen ihmisen oma sisäinen valo löytyisi ja pääsisi loistamaan. Yhtiön taustalla toimivat kolme Setlementtiä: Vuolle Setlementti (Oulu), Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti (Helsinki). Kehitämme uusia palveluja terapiatyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä kaikki toiminnan voitto ohjautuu takaisin setlementtityöhön.

Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle Setlementtiä, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Kirsi Mäntyniemi-Sipilä p. 040 500 7928. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen kirsi.mantyniemi-sipila@kandela.fi.