Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset johtamaan, toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Etsimme nyt

Johtavaa psykoterapeuttia kehittämään psykoterapiapalveluitamme

Haemme johtavaa psykoterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin Ouluun. Johtavana psykoterapeuttina toimit asiakastyön lisäksi terapeuttitiimin esihenkilönä ja vastaat myös palveluiden kehittämisestä yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Raportoit työstäsi toimitusjohtajalle ja osallistut esittelijänä myös yhtiön hallitustyöskentelyyn.

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, joka tarjoaa terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Kehitämme uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Vuolle Setlementti (Oulu), Loisto setlementti (Helsinki) ja Setlementti Tampere. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä, kaikki Kandelan taloudelliset voitot käytetään laadukkaiden, asiakkaiden hyvinvointia parantavien palveluiden kehittämiseen ja tuottamiseen.

Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle Setlementtiä, jokaon vuonna 1944 Ouluun perustettu, voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti- ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat neljästä kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut, nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut sekä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalvelut. Laaja toimintamme koskettaa vuosittain jopa 15 000 oululaista.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:

  • Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta
  • Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen
  • vähintään kahden vuoden kokemusta psykoterapiavastaanottotyöstä
  • kokemusta esihenkilötyöstä ja/tai kehittämisestä

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn osana valtakunnallista ammatillista yhteisöä. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat ja asianmukaiset työvälineet, työnohjausta, koulutusta sekä monipuolista työyhteisötoimintaa. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä sekä kehittämään arvopohjaista liiketoimintaa. Saat työhösi laajaa tukea myös Vuolle konsernin tukipalveluista ja muiltakin osaajilta.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jussi Kemppainen puhelimitse 040 527 2898. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen jussi.kemppainen@vuolleoulu.fi  13.6. klo 16.00 mennessä.