Slide

Haemme kahta yksilöpsykoterapeuttia osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin Tampereelle.

Psykoterapeutti, haluatko olla osa yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivaa kansalaisjärjestön omistamaa yritystä? Onko sinullakin tavoitteena edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta? Tule yksilöpsykoterapeutiksi Kandelan ammattitaitoiseen työyhteisöön.

Tarjolla on kodikkaat toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa ja turvallinen rakenne psykoterapian tuottamiseen. Pidämme työntekijöistä huolta (työnohjaus, koulutus, työterveyshuolto, työyhteisötoiminta). Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä ja kehittämään arvopohjaista liiketoimintaa. Sinulla on mahdollisuus tehdä Kandelassa terapiatyötä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Priorisoimme työsuhteita, mutta myös toiminimiyrittäjyys on mahdollista. Työsuhteissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Kehitämme myös uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme ydintä.

Tampereella Kandelan palveluja tuottaa Setlementti Tampereen omistama yhtiö Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy. Tuotto käytetään setlementtityöhön. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kandelan muina taustayhteisöinä toimivat Vuolle Setlementti (Oulu) ja Loisto setlementti (Helsinki).

Edellytämme:

  • Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta (yksilöpsykoterapia)
  • Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen
  • sitoutumista setlementtiarvoihin.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

Lisätietoja:

www.kandela.fi/paikkakunnat/tampere

www.setlementtitampere.fi

Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse hakemus.kandela@setlementtitampere.fi

Puhelimitse / soittopyynnöt:

Reija Mäkkylä, johtava psykoterapeutti, 050-322 5135

Jutta Väänänen, palvelupäällikkö, 050 4726336

Mervi Janhunen-Ruusuvuori, toimitusjohtaja, 050 439 0535