Slide

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme terapiatyön ammattilainen!

Haemme Ouluun jatkuvalla haulla muun muassa seuraavia alan ammattilaisia:

 

Psykoterapeutteja

Haemme psykoterapeutteja (eri suuntauksilla) osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin. Kandelassa voit työskennellä palkkasuhteessa tai toiminimellä. Meillä voit keskittyä psykoterapiatyön tekemiseen, sillä Kandela hoitaa puitteet. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme terapeuteillemme mm. työskentelytilat ja välineet, työnohjausta, koulutusta sekä monipuolista työyhteisötoimintaa.

Edellytämme tehtävään hakevilta psykoterapeutin tutkintoa. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Perheterapeutteja, Työnohjaajia, Taideterapeutteja (musiikki, kuvataide, tanssi)

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Meillä, sinulla on mahdollisuus työskennellä palkkasuhteessa, tuntipalkkaisena tai toimia omalla toiminimelläsi.


Mikä Kandela?

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yritys, jonka perustehtävänä on tarjota terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Oulussa Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Vuolle Palvelut Oy. Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme tahtotilaa; että jokaisen ihmisen oma sisäinen valo löytyisi ja pääsisi loistamaan. Yhtiön taustalla toimivat kolme Setlementtiä: Vuolle Setlementti (Oulu), Setlementti Tampere sekä Loisto setlementti (Helsinki). Kehitämme uusia palveluja terapiatyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä Kandelan toiminta on voittoa tavoittelematonta.

Vuolle Palvelut Oy on osa Vuolle Setlementtiä, joka on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys. Vuolteen palvelualueet muodostuvat kolmesta kokonaisuudesta, joita ovat opistotoiminta, hyvinvointipalvelut sekä Pudasjärvellä sijaitsevan nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen palvelut.

Tarjoamme odotuksemme täyttäville henkilöille monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandee tulla töihin Kandelaan!

 

Kiinnostuitko? Lähetä avoin hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen  kirsi.mantyniemi-sipila@kandela.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Kirsi Mäntyniemi-Sipilä puhelimitse 040 500 7928 tai sähköpostitse.