Slide

AVOIN HAKU: Psykoterapeutti nuorten psykoterapiapalveluihin Helsinkiin

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme psykoterapeutteja 16–29-vuotiaiden nuorten psykoterapiapalveluihin Helsinkiin. Sinulla on mahdollisuus tehdä psykoterapiatyötä meillä osa- tai kokoaikaisesti työsuhteessa tai oman yrityksen kautta.

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, joka tarjoaa terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Kehitämme uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Loisto setlementti (Helsinki), Setlementti Tampere ja Vuolle Setlementti (Oulu). Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä Kandelan toiminta on voittoa tavoittelematonta.

Helsingissä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Loisto setlementti ry. Loisto setlementissä teemme työtä pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten (0–29-vuotiaat) ja heidän perheidensä kanssa. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään. Yhdistyksemme on pioneeri sukupuolisensitiivisessä työssä Suomessa ja perustimme Suomen ensimmäisen Tyttöjen Talon Helsinkiin vuonna 1999. Nykyisin toimintamme käsittää Tyttöjen Talojen ja Poikien Talo – toiminnan lisäksi sukupuolisensitiivistä ja kulttuurisensitiivistä toimintaa laajasti pääkaupunkiseudulla. Erityistä kohdennettua toimintaa ovat mm. seksuaaliväkivaltatyö ja kunniakäsityksiin ja -konflikteihin liittyvä työ. Nuorille suunnattujen psykoterapiapalveluiden tuotto ohjataan Loisto setlementin toteuttamaan sosiaaliseen nuorisotyöhön.

Meillä voit keskittyä psykoterapiatyön tekemiseen ja me hoidamme työtäsi tukevat puitteet. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme terapeuteillemme mm. työskentelytilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa, työvälineet, työnohjausta, koulutusta sekä työyhteisötoimintaa. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:
-Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta
-Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen
-kokemusta psykoterapiapalveluiden tuottamisesta 16–29-vuotiaiden kohderyhmälle
-vähintään kahden vuoden kokemusta psykoterapiavastaanottotyöstä
-sitoutumista setlementtiarvoihin.

Lisätietoja:
Kari Ollila, toiminnanjohtaja Loisto setlementti ry, p. 0400656739

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse p. 0400656739 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse loisto@loistosetlementti.fi