Slide

 

Olen toiminut ihmissuhdetyössä yli kolmekymmentä vuotta. Valmistuin sairaanhoitajaksi v. 1989. Olen kehittänyt itseäni opiskelemalla myös perhetyötä, sosiaalipedagogiikkaa, muistisairaanhoitoa sekä kognitiivista lyhytterapiaa. Vuosien aikana olen saanut työssäni kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Asiakkainani on ollut hyvin erilaisia perheitä ja yksin asuvia henkilöitä sekä erilaisissa kriiseissä apua tarvitsevia ihmisiä.

On tutkittu, että jo muutama terapiatapaaminen voi helpottaa sekä parantaa mielen hyvinvointia ja elämänlaatua. Yksinäisyys, ihmissuhdeasiat, sairastuminen, omaishoitajuus, leskeys, masennus,

 

 

traumat, suru ja ahdistuneisuus ovat tavallisimpia ihmistä kuormittavia asioita. Keskusteluavun ja lyhytterapian avulla voimme yhdessä pohtien löytää elämääsi helpotusta tuovia ratkaisuja.

Olen helposti lähestyttävä ja luottamusta herättävä terapeutti. Minut koetaan myötätuntoiseksi, lämminhenkiseksi ja luotettavaksi rinnalla kulkijaksi. Minulla on mahdollista tehdä myös kotikäyntejä.