Slide

Tule hakemaan apua erilaisiin elämäsi pulmiin juuri sellaisena kuin olet, ja käyntien myötä tulet huomaamaan mitä muutosta sinussa tapahtuu. Ilmapiiri on arvostava, kunnioittava ja luottamuksellinen.

Erityisosaamiseni tulee kriisi- ja traumatyön kokemuksesta (seksuaaliväkivalta), muiden äkillisten kriisien ja traumojen auttamistyöstä, debriefing istuntojen pitämisestä, EMDR- terapiasta eri teemoineen (kompleksinen trauma, pitkittynyt suru), lasten ja nuorten auttamistyöstä vaikeiden sairauksien ja kuntoutuksen parissa, erilaisten psykodraamaryhmien (ryhmäterapia) pitämisestä (lapsuuden traumat, häpeä, syyllisyys, pelot, kiltteys) jne. sekä TRE- stressinhallinta ja traumanpurkuliikkeiden yksilötyöstä ja ryhmien ohjaamisista. Työskentelen keho-orientoituneesti (psykofyysinen psykoterapia ja Somebody-menetelmät).

Palveluja:

EMDR-terapia, 45 min ja 90 min

EMDR-terapia antaa sinulle mahdollisuuden vaikeiden kokemusten ja nykyisyyttä häiritsevien muistojen työstämiseen.
Menetelmän käyttö voi merkittävästi nopeuttaa traumaattisesta tapahtumasta toipumista ja vähentää kokemaasi stressiä menneisyyden tapahtumista.

Sinulle tulee realistisempi näkemys menneisyyden tapahtumasta, ja hän voit levollisemmin ajatella tapahtunutta yhtenä osana elämänhistoriaasi.

Muutokset tapahtuvat mielikuvissa, tunteissa, kehossa ja uskomuksissa.

 

TRE-stressinpurkuliikkeet

TRE  stressinpurkuliikkeiden opetus ja ohjaus   60 min

TRE stressinpurkuliikkeet yksilöhoito (osaa jo menetelmän)   45 min

TRE-menetelmä on luonnollinen, nopeasti vaikuttava kehollinen palautumismenetelmä stressin ja jännitysten aiheuttamaan kuormittuneisuuteen. Se perustuu kehon luontaiseen kykyyn palautua ylikuormitustiloista lihasvärinällä ja tärinällä. Palautumisrefleksi aktivoituu harjoituksessa lonkankoukistajista ja hakeutuu harjoittelutoistojen myötä kehon eri kireyksiin. Elimistö purkaa kuormitusta lihaksistosta ja lihaskalvoista sekä palauttaa hermostoa ja aivoja normaalitilaansa.

Ota yhteyttä:
Sähköpostilla: maire.toijanen@kandela.fi