Slide

Tarjoan työnohjausta yksilöille, työryhmille ja työyhteisöille. Työnohjaus voi olla casetyönohjausta, työn tutkimista ja kehittämistä sekä työhyvinvointia edistävää työskentelyä. Kokemusta työnohjausprosesseista minulla on erityisesti sosiaali-ja terveysalalta 25 vuoden ajalta. Työotteeni on voimavarakeskeinen ja dialogia edistävä.

Voimavarakeskeisenä perheterapeuttina tarjoan terapiapalveluita perheille, yksittäisille perheenjäsenille sekä pariskunnille. Terapian kesto voidaan sopia asiakkaan tarpeita vastaavaksi yksittäisestä tapaamisesta pitkäkestoisempaan työskentelyyn.

Toimin Toimiva lapsi ja perhe (Mieli ry) –Lapset puheeksi –työn kouluttajana. Lapset puheeksi- koulutuksia voi järjestää työyhteisölle ja työryhmälle. Koulutus tapahtuu noin 12 hengen ryhmässä. Koulutus voidaan räätälöidä 2 tai 3 päivän pituiseksi prosessiksi.

Peruskoulutukseltani olen sosionomi YAMK. Työnohjaajaksi olen valmistunut Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksesta 1994.  Valviran hyväksymäksi psykoterapeutiksi (erityistason voimavarakeskeinen perheterapiakoulutus) olen valmistunut vuonna 2014 . Olen huolen puheeksioton kouluttaja sekä verkostokonsultti (THL) sekä Lapset puheeksi -työn kouluttaja (Mieli ry). Olen koulutukseltani myös ratkaisukeskeinen nepsy- valmentaja.

Ota yhteyttä:
Sähköpostilla:kirsi.koponen@kandela.fi