Slide

Tarjoan työnohjausta yksilöille, työryhmille ja työyhteisöille. Työnohjaus voi olla casetyönohjausta, työn tutkimista ja kehittämistä sekä työhyvinvointia edistävää työskentelyä. Kokemusta työnohjausprosesseista minulla on erityisesti sosiaali-ja terveysalalta 25 vuoden ajalta. Työotteeni on voimavarakeskeinen ja dialogia edistävä.

Toimin Toimiva lapsi ja perhe (Mieli ry) –Lapset puheeksi –työn kouluttajana. Lapset puheeksi- koulutuksia voi järjestää työyhteisölle ja työryhmälle. Koulutus tapahtuu noin 12 hengen ryhmässä. Koulutus voidaan räätälöidä 2 tai 3 päivän pituiseksi prosessiksi.

Peruskoulutukseltani olen sosionomi YAMK. Työnohjaajaksi olen valmistunut Tampereen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksesta 1994.  Valviran hyväksymäksi psykoterapeutiksi (erityistason voimavarakeskeinen perheterapiakoulutus) olen valmistunut vuonna 2014 . Olen huolen puheeksioton kouluttaja sekä verkostokonsultti (THL) sekä Lapset puheeksi -työn kouluttaja (Mieli ry). Olen koulutukseltani myös ratkaisukeskeinen nepsy- valmentaja.

Ota yhteyttä:
Sähköpostilla:kirsi.koponen@kandela.fi