Slide

 

Olen koulutukseltani KM, LCF® Life Coach. Life Couching eli ratkaisukeskeinen valmennus on oivallinen apu silloin, kun kaipaat muutosta elämääsi. Valmennuksessa pääset kartoittamaan tämän hetkisen elämäntilanteesi. Samalla oivallat, mihin elämän osa-alueeseen kaipaat muutosta, olipa se sitten mitä tahansa, missä haluat ohjaustani itsesi kuuntelemisen taidossa.  Myös työelämän tavoitteissa oman näköinen eteneminen on mahdollista.

Life Coach -valmennuksessa selvität mukavalla ja helpolla tavalla kuka sinä olet ja mitä elämältäsi haluat. Erilaisten kysymysten ja mielenkiintoisten harjoitusten avulla sinä tulet itse oivaltamaan olennaisen. Valmennuksessa selkiytät tavoitteesi ja rakennat itsellesi sopivan toimintasuunnitelman kohti haluttua muutosta.

Life Couch-valmennus ei ole terapiaa, vaikka sillä on hyvinvointia parantavia vaikutuksia. Itsevarmuutesi, energiatasosi ja onnellisuutesi lisääntyvät.  Etenet pienin askelin ja opit ohjaamaan itseäsi ja luottamaan itseesi. On hyvin voimaannuttavaa oivaltaa jokin asia itse.

 

Teoreettisena viitekehyksenä valmennuksessani käytän kognitiivista käyttäytymistiedettä, ratkaisukeskeisyyttä sekä positiivista psykologiaa.

Life Coach -valmennus voi tapahtua joko kasvotusten tai verkkoyhteyden avulla. Voimme tavata esimerkiksi noin 1-2 viikon välein. Yhden valmennuskerran kesto on noin 60 minuuttia.

Voimme tavata vaikka vain kerran, mutta suosittelen vähintään neljän kerran tapaamista, jolloin voimme varmistaa, että halutut muutokset alkavat näkyä elämässäsi.